TRAXXAS ID

Simpel. Snel. Sluit gewoon een  Traxxas iD accu aan en druk op Start. De exclusieve iD technologie van Traxxas kent geen ingewikkelde lader programmering doordat de laadinstellingen voor Traxxas iD-batterijen automatisch te configureren en te optimaliseren. Sneller laden betekent meer plezier achter het stuur. De voortgangsbalk en hoorbare waarschuwingen houden je op de hoogte, terwijl de geavanceerde piekdetectie elke keer een perfecte lading levert. De opslagmodus van de EZ-Peak beschermt uw LiPo-batterijen door de batterijen veilig voor te bereiden op langdurige opslag.

TRAXXAS ID Nimh Packs

Nihm packs zijn standaard accu's die bij de goedkopere Traxxas modellen worden geleverd. Gebruik deze accu's alleen voor de brushed auto's.  

 

TRAXXAS ID 2s Lipo Packs

2s Lipo packs zijn geschikt als upgrade voor je brushed auto of wanneer je een brushless auto heb. Ze geven meer rijd tijd dan de Nihm packs en hebben een langere levensduur.

TRAXXAS ID 3s  - 4s Lipo Packs

3s en 4s packs zijn de perfecte uprade wanneer je meer power wilt. Vraag je Traxxas dealer welke accu geschikt is voor jouw model. Niet elke auto is hiervoor geschikt.